Vína, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Oblast
Párování
Příležitost
Vinařství
Země

Vybalancované Gamay, které je šťavnaté, zároveň s elegancí a strukturou. ...

Mülller v trochu jiném kabátě. Zábavný a vybízející k dalšímu napití. ...

Lehké, svěží a elegantní bílé víno s vůní bílých květů, citrusů a zelených jablek....

Neuburské s trochou (10%) Veltlínského zeleného macerované deset dní na slupkách a...

Lehká mullerová aromatika, krátká macerace na slupkách a nizký alkohol dělá z tohoto...

Kombinace místních odrůd Groppelo a Negrara. Podloží ve vinohradech je hlavně tuf a...

35 dní karbonicky macerovaný Merlot z vulkanických, bazaltových půd benátského pohoří...

Vespaiola, Pedevenda a Friulano jsou tři odrůdy, ze kterých se toto víno skládá. Plně...

Kombinace místních odrůd Groppelo a Negrara. Podloží ve vinohradech je hlavně tuf a...

Vespaiola, Pedevenda a Friulano jsou tři odrůdy, ze kterých se toto víno skládá. Plně...

Kombinace Syrahu, Merlotu a místní odrůdy Groppelo. Dokvášeno v láhvi ve stylu pet-nat....

Komplexní a hluboká Frankovka, která zrála v betonové nádobě. ...

Víno z 30-leté vápencové vinice osázené novokřížencem Roesler, vzniklým v 60. letech....

Víno z 30-leté vápencové vinice osázené novokřížencem Roesler, vzniklým v 60. letech....

Cecilia je tzv. gemischter satz, čili výsadba bílých i modrých odrůd dohromady. V tomto...

Jen pár hodin macerovaný Tramín ze starší 40-leté vinice. Zrání jeden rok bez...

Třetina hroznů Veltlínu a Ruladského bílého kvasí 3 týdny na slupkách, zbytek je hned...

Winifred tvoří 60% Zweigeltrebe a 40% Frankovky, hrozny na toto víno pochází z vinice,...

Theodora je vyrobena z částečně macerováného Veltlínu a Vlašáku. Víno leželo 9 měsíců v...

Theodora přináší radost do našich životů. Svůdné, drzé a nanejvýš dobře strukturované...

Typický znojemský Veltlín se šťavnatou kyselinou a pěknou pitelností. ...

Víno z pěkného ročníku 2017, teplejší rok dává plnotučný Veltlín, oblý až barokní....

Zábavné, šťavnaté a komplexní růžové bubliny dělané tradiční metodou. My bychom po nich...

Gamay divočejšího střihu ze Savojska, ideální pro milovníky nespoutaných, živých vín.

Barva malinová, chuť malinovo-třešňová, mineralita typická pro viniční trať Nad...

Je to ryšák. Dornfelder (70%), Riesling (30%) oboje přímo lisováno bez macerace. ...

Pijme ryšáky! Poskytují neskutečně hravý a pitelný zážitek. Zvláště pokud jsou ze...

Veltlínské zelené. 1/3 lisována ihned, 1/3 macerována 1 týden, 1/3 semi-carbonicky...

Klasicky dělaný petnat dokvášený v lahvi. Odstřelený. Lehké aroma Muškátu a pěkné...

Nazrálý, plný, klidný Riesling. Tohle není víno na párty. Užívat pomalu z dobré...

Žlutý muškát má jemnou aromatiku muškátového oříšku, květin a pomerančové kůry. Nebojte...

Víno z místní raritní odrůdy Sumoll, která je pěstována v oblasti Penedés jen na...

Macabeo ze 70-letého vinohradu jeden den macerováno, pak ihned lisováno. Zrání 7 měsíců...

Drze pitelná záležitost. Krásné červené ovoce, exotická chuť a svěžest - o tom je toto...

Mix místních odrůd Veltlínského zeleného, Sauvignonu, Tramínu, Vlašáku, Neuburku a...

Muškát, Tramín, Vlašák, Sauvignon, Veltlín z vápencového podloží. Macerováno 10 dní na...

Garnacha blanca bez macerace z 60-leté vinice. 50% vína v nerezu, 50% vína v použítých...

Garnacha blanca pocházejí z vinohradů s vápencovým podložím nedaleko Středozemního...

Jurská specialita, mošt z Poulsardu dolihovaný pálenkou. Alkohol zamezí kvasinkám ve...

Jurská specialita, mošt z Chardonnay a Savagninu dolihovaný pálenkou. Alkohol zamezí...

Ručně odstopkované a šlapané hrozny kvasí 2 týdny společně se slupkami. Zrání po dobu...

Chardonnay macerované se slupkami po dobu 21 dní. Dekantovat půl hodiny před podáváním....

Cabernet Franc ve velmi elegantní podobě. Otevřít dopředu, nalít do velké...