Lehký a žížnivý jablečný tichý cider.
Detailní popis produktu
Tichý jablečný mošt vyrobený smícháním všech různých odrůd jablek na pozemku, ale i od soused a od oblíbeného dodavatele slepic. Některá jablka byla fermentována celá ve vlastní šťávě, poté rozdrcena a po dvou týdnech lisována. Cider pak před plněním do lahví fermentoval do sucha v nerezové oceli. Lehké, svěží, živé. Potěšení na uhašení žízně v létě!
Poslechněte si o tomto víně více.
Detaily o vinařství, vinici i víně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Hezký vinný "love-projekt" z Německa. Kanadská sommeliérka a občasná novinářka Emily se zamilovala do německého vinaře Christophera. Společně pracovali v rakouském vinařství Franze Weningera, od roku 2021 žijí v německých Frankách, kde pracují ve vinařství Weinhof am Nussbaum. Emily je vynikající kuchařka a kromě révy zde najdete i sady a množství záhonů - vaří se zde z toho co zde vyroste. Pije se zde, co zde vyroste.